Contact

 E-mail:  [email protected]
 Postadres:  MHC Bemmel 800
   Postbus 222
   6680AE   BEMMEL
 Bezoekadres:  Sportpark Ressen
   Ressensestraat 30c
   6684DA   RESSEN
 Telefoon:  Secretariaat 06 2423 1859
   Clubhuis 0481 461 201

Route

De accommodatie van MHC Bemmel 800 is gelegen aan de westzijde van Bemmel, nabij de grens van de bebouwde kom, richting Ressen.

Plan hier je route via GoogleMaps.

PER AUTO

Vanuit Arnhem-Centrum:
Volg de A325 richting Nijmegen. Ter hoogte van knooppunt Ressen kies de A15 richting Rotterdam.
Zie verder hieronder "Vanaf de A15”.

Vanuit Nijmegen-Centrum:
Volg de A325 richting Arnhem. Ter hoogte van knooppunt Ressen kies de A15 richting Rotterdam.
Zie verder hieronder "Vanaf de A15”.

Vanuit het Zuiden:
Volg de A50 richting Zwolle/Arnhem. Ter hoogte van knooppunt Valburg kies de A15 richting Arnhem.
Zie verder hieronder "Vanaf de A15”.

Vanuit het Noorden:
Op de A12 ter hoogte van knooppunt Grijsoord kies de A50 richting Eindhoven. Ter hoogte van knooppunt Valburg kies de A15 richting Bemmel.
Zie verder hieronder "Vanaf de A15”.

Vanuit het Westen:
Volg de A15 richting Nijmegen.
Zie verder hieronder "Vanaf de A15”.

Vanaf de A15:
Neem de afslag 38 Elst/Oosterhout. Aan het einde van de afrit volg de richting Oosterhout (eerst linksaf, dan rechtsaf). Bij de 1e rotonde ga driekwart rond (linksaf) richting Bemmel. Ongeveer 900m na het overkruisen van de spoorlijn en de snelweg A325 ligt "Sportpark Ressen" aan de linkerhand (volg de richtingaanwijzer Sportpark Ressen). Vervolg de oprijlaan en rijd de parkeerplaats op. Geheel achteraan, in de hoek van het parkeerterrein, is de ingang van MHC Bemmel 800 (links naast voetbalclub SC Bemmel).

Vanuit Huissen/Gendt/Doornenburg:
Volg de N839 richting Bemmel. Bij de verkeerslichten (kruispunt Van Elkweg-Papenstraat, bij BP De Houtakker) volg de richting Bemmel Centrum. Bij de 1e en bij de 2e rotonde rechtdoor richting Ressen en Oosterhout. Waar de weg naar rechts afbuigt, richting de woonwijk Klein Rome, sla linksaf (feitelijk rechtdoor richting Ressen, verkeersbord Doorgaand Verkeer). Na ongeveer 300m ligt "Sportpark Ressen" aan de rechterhand (volg de richtingaanwijzer Sportpark Ressen). Vervolg de oprijlaan en rijd de parkeerplaats op. Geheel achteraan, in de hoek van het parkeerterrein, is de ingang van MHC Bemmel 800 (links naast voetbalclub SC Bemmel).

PER OPENBAAR VERVOER

Vanuit Station Arnhem of Station Nijmegen:
Neem Breng buslijn 300, stap uit bij bushalte "Klein Rome”. Loop in westelijke richting (richting Ressen, dus niet richting Bemmel-Centrum). Na ongeveer 300m ligt "Sportpark Ressen" aan de rechterhand (volg de richtingaanwijzer Sportpark Ressen). Loop via de oprijlaan de parkeerplaats op. Geheel achteraan, in de hoek van het parkeerterrein, is de ingang van MHC Bemmel 800 (links naast voetbalclub SC Bemmel).

Goede reis!!!