Barvrijwilligers ZATERDAG

Nieuwsafbeelding
Beste ouders,

Nu de Jeugd-competitie op de zaterdagen weer gaat beginnen willen we natuurlijk voor een gastvrije ontvangst zorgen in het clubhuis voor onze eigen spelers, onze bezoekende teams, de teambegeleiders, toeschouwers en bezoekers. Gezellige mensen achter de bar die zorgen voor een kop koffie, flesje fris of tosti zijn daarvoor cruciaal!

In de afgelopen twee (slappe) seizoenen is ons groepje barvrijwilligers fors uitgedund dus we zijn nu op zoek naar nieuw bloed voor de gezelligste barpoule van Gelderland (en omstreken....). De werkzaamheden betreffen alle voorkomende taken achter en rond de bar, dus bestellingen aannemen, afrekenen en uitserveren, frituur/tosti's bereiden in de keuken, en de boel een beetje op orde houden. En altijd samen met andere vrijwilligers! Op zaterdagen wordt er geen alcohol geschonken, dus je hoeft nooit te tappen.

Voor de zaterdagen maken wij een rooster aan met diensten; een dienst is in principe een blok van 3 uur. De vrijwilligers in de barpoule kunnen dit rooster bekijken en via de mobiele app of MIJN MHCB800 zichzelf inroosteren op een dienst naar keuze. Zo kun je er dus zelf voor zorgen dat het goed in je agenda past. Als de barpoule uit voldoende vrijwilligers bestaat is iedereen 6 tot 8 keer in een heel seizoen aan de beurt. Dus dat is best te overzien, toch? En ben je toch eens op het laatste moment verhinderd kun je eigenlijk altijd in ons whatsapp-groepje snel een vervanger vinden. De Barcommissie zorgt voor goede instructies en ondersteuning.

Wil je meedraaien in dit superleuke team vrijwilligers? Of heb je eerst nog vragen? We horen graag van je via een mailtje naar [email protected]

De Barcommissie van MHCB800